Темна нiч

Владимир Солошенко
Темна ніч запалила зірки,
Місяць в небі серпом зависає.
А коханий в садку залюбки
На побачення милу чекає.

Ніч — коханим для зустрічі час.
Почуття — для закоханих крила.
Лише Місяць вистежує нас,
Чорна хмара ту тайну покрила.