Жiнка незвичайна

Виктория Гребенюк Роженкова
Людочка, Людмила,
Серце полонила...
До душі припала,
В себе закохала...

Брови, як шнурочки,
Голубії очки...
Ямочки на щічках,
Вся коса у стрічках...

Людочка, Людмила,
Ти красуня мила!
Ти моя лебідка,
Ти моя сусідка...

Гарна та охайна,
Жінка незвичайна...
Тепла, сонцесяйна,-
Сила життєдайна...
14 04 2016 р
Вікторія Р