Журавл1

Александр Корнелюк
Летять курличуть в небі журавлі,
Із вирію вертаються додому.
До рідної Поліської землі
Летять вони, не відаючи втоми.

Тут їх чекають луки і ліси,
Озера, як волошки, сині-сині.
Нема ніде такої більш краси,
Як на Волині, чарівній Волині.

Тому й летять весною журавлі
До тих боліт з травою запашною.
Де зорі вранці золоті, ясні
Вмиваються цілющою росою.