Весняний в1тер

Лариса Рындова
Весняний вітер лагідно,мрійливо
Торкаєтья весняночок легенько.
Вербі гойдає коси  дратівливо:
«Весна прийшла. Чарівна моя ненька».

Весняний  віснику,я добре тебе чую.
Ти кличеш із собою у поля.
Напевно, знаєш, що душа  відчує,
Коли побачить,як цвіте земля.

Я все життя тільки  весну й любила -
За первоцвіт  й  смарагдові плаття.
А в променях весняного Світила,
Земля народить світлі почуття.

Квітне смородина,тюльпани пломеніють
Між  вишень-наречених  у саду.
Весною  добрі люди   мріють,
Що  добре в них  все буде й до ладУ.               
                12.04.16