Маю надiю

Михаил Онищенко2
       Маю  надію.

Маю  надію  я  на  любов,
Про  неї  мрію,  мрію  я  знов.
Як  тебе  бачу,  схожу  з  "ума",
У  мене  терпіння  більше  нема.

Моє  кохання,  щастя  моє,
Хочу  я  чути  серце  твоє.
Хай  розповість  мені  про  любов,
Що  не  знає  кордонів,  а  ні  умов.

Я  покохав,  таки  покохав,
Тебе  я  кохана  всю  сподобав.
Не  можу  прожити  без тебе  і  дня,
І  наше  весілля,  хай  готує  рідня.

Маю  я  таки  надію…

       05:45.13.04.2016.