Не брешить самi собi...

Геннадий Сивак
Не брешіть  самі собі,
Адже була Перемога,
У кривавій боротьбі,
Жити мирно нова змога,
Нам з'явилась  водночас,
Коли втихли всі гармати,
Днем народження для нас,
Стала  ця велика  дата…
Та найважливіше свято,
Посміхнувся Білий Світ,
Повернулися солдати,
Після цих вогневих літ,
Грізна та, була   війна,
На шматки  кремсала долі,
   Нерозбірлива,  страшна,
Що в житті є краще волі?
Також, варто  пам’ятати,
Скільки полягло людей,
Їхню пам'ять шанувати,
Та цуратися ідей…
З  мертвими не воювати,
Вони у могилах сплять,
Берегти, не руйнувати,
Бо й так навкруги  печаль…
Влади приходять, та уходять,
Залишають помилки,
Наче малі діти шкодять,
Вередують залюбки…
Не брешіть  самі собі,
Якщо вірите у Бога,
Й так достатньо  є ганьби,
Адже була Перемога…

Автор  Геннадій Сівак.
11 квітня  2016 року.