А Ви зна те де сонце хова ться?

Елена Полищук Ладник
А Ви знаєте де сонце ховається?
І чому на траві роса?
На ніженьки стати дитя намагається,
Чому одним розум, а іншим краса?
Чому хтось отримує все жартуючи,
Сміливо іде по життю?
А хтось виживаючи-просто існуючи,
Втомився від смутку й плачу.
Хтось з нас радіє і тішиться дітками,
А хтось всіх до біса послав,
Дехто рахує життя заробітками,
А хтось- геть нічого не мав...
Всі ми виконуєм місію певну,
На цій неосяжній землі,
І також залежить багато напевно,
Від того- ми добрі чи злі!