Зiрка

Александр Колесников 6
Я бажаю для тебе жити,
Я бажаю завжди бути поруч.
Якщо добре - з тобою радіти,
Якщо біль - ось плече, праворуч!
Не губи тільки ти мою зірку.
Має назву вона КОХАННЯ!
Зігріває серця вона взимку,
Коли літо, вона - бажання...
Навесні одягає квіти,
Та як квіти, сама розквітає!
Лише з нею бажає жити,
Кожну мить з нетерпінням чекає.
Коли осінь, вона дає мудрість...
І вбранням золотим вдягається,
Щоб нам разом зустріти старість -
Назавжди щоб серця зв'язалися!
Я бажаю для тебе жити,
Я бажаю завжди бути поруч...
Буду зіркою тебе гріти,
Буду я назавжди праворуч...

22.03.2016(с)