Лебединий ключ

Оксана Майданська
   Чудовий ранок сонечко з-за гір встає,
   Та річечка виблискувала як на склі.
   Поглянемо у висоту ,а небо голубіє,
   Кружляли в ньому лебеді закохані.

   Лебеді, лебедики які ж ви гарні,
   Перелітали золоті краї безмежні.
   В безцінну силу між вами дорогу,
   Вдивлялися у вашу чарівну красу.
 
   По тихій,хвилястій воді попливуть,
   У дружбі гордовито вірність несуть.
   Не загасне їхня світла любов доброти,
   Й пташиний спокій життя і мир свободи.

   Любов - це сила всього довкілля,
   Це - гори, моря,озера,поля й луги,
   І все це - нам з небес дано від  Бога,
   Де народилися у цьому світі усі МИ.
             05.07.2013 - 11.04.2016.