Укус

Александр Заболотний
Я обпікся, холодом в її очах
Я продав душу, і демон зараз за спиною
Я знав, що любов пізнає крах
І знаю я, що відкуплюся іншою душею

Не вірю я у волю і свободу
Не вірю в справжню дружбу й чистоту кохання
Я знаю лиш одне, пізнаю насолоду
Але чекає все ж мене страждання

Це все вона, і її хлодний, сковуючий погляд
Це все вона, і смак її солодких вуст
Тоді віддав я все на світі, щоб бути поряд
Але занадто близько був, відчув змії укус

Можливо не повіриш, але я вижив
І не страшні тепер мені укуси змій
Люблю тепер отруту, з минулої змії усе я вижав
Люблю, але кусатися не смій

06.06.2015