Иронически-любовный

Богдан Стахнив Мистер Райли
Йой, кохано моя мила,
Що ж ти наробила?
Нащо хлопця одурила?
Серденько розбила.

Як любилися з тобою,
В садочку, немов голубята,
Я не знав, ой, що зрадливі
Твої оченята.

Обнімала, воркувала, дівчинка красива
Думав я в раю літаю - ось воно Диво!
А ти взяла ту любов та й занапастила.
Чорнобрива...та брехлива!
Що ти натворила?


Конкурс: как звали девушку? Простой на смекалку
Победителю три рецензии в подарок