на день народження

Странник Въ
для А.С.

Як би зміг я заспівати
Я би заспівав!
Як би зміг поцілувати
То й поцілував

Але ти заміжня жінка
Я ж не чоловік
Так що в подарунок квітка
Та й найдовший вік

Засвідкую лиш повагу
До твоєй краси
Чоловіку  на увагу
Хай тобі щастить!

Сонце сяє у долонях
Та й в твоїх очах
Хай не буде тяжкой долі
Радості життя!


З Днем Народження, сонечко!


Англія       10.04.2016


/фото от инета/