Подоляночка

Виктория Гребенюк Роженкова
Моя жіночка
Як - сопілочка,
Як - діброва
Й чорноброва...

Моя жіночка
Наче - річечка...
Як- весняночка
Подоляночка!

Моя жіночка
Як - росиночка,
Наче - скрипочка-
В цвіту липочка...

Моя жіночка
Наче - квіточка,
Мов калини цвіт-
І надбання літ!
10 04 2016 р
Вікторія Р