Щасливi

Виктория Гребенюк Роженкова
Я пригрію тебе, як пташину,
Мені хочеться цього самій...
На м'якеньку покличу перину,
І цілунком торкнуся до вій...

Бо з тобою найкраще мені,
Для моєї душі ти спасіння...
Голос твій - солов'їні пісні,
А уста, як малина осіння...

Заблукала у сяйві небес,
Сяють зорі, як жар мерехтливі.
Я з тобою пливу до чудес,
Любий мій, ми навіки щасливі!
10 04 2016 р
Вікторія Р