Рiдна мова

Виктория Гребенюк Роженкова
Звідусіль лунає рідна мова,
Тепла, ніжна, щира, гомінка.
Ллється, мов водиченька Дніпрова-
І багата віршами Франка.

Всі слова крилаті, мов пір'їнки,
Для душі та серця, як бальзам...
Бо талання Лесі Українки,-
Богом подароване всім нам!

Мова, як Шевченків заповіт-
Ясна, калинова, солов'їна.
Сонячний, казковий дивоцвіт,-
Самородок неньки України!
10 04 2016 р
Вікторія Р