Земле моя

Планета Любовь
Лети мій голубе,лети.
Знайди любов свою знайди.
Бажаю щастя я тобі.
Його ти,Боже,бережи.

приспів:
Тільки неньку свою пам'ятай,
Ти дзвони їй,ти їй співай,
Ти кажи їй щірі слова,
Бо вона у тебе одна.


Рідні дітки мої дорогі,
Розлетілись,неначе птахи,
Пам'ятаю,як ви ще малі
Перші вірші читали мені.


приспів:


Мій синочок і донька моя,
Ми єдина велика сім'я.
Будьте вдячні за все у житті
Рідній матінці нашій Землі.

приспів:


Рідне Земле моя дорога,
Ти життя мені й сили дала,
Ти зростила нас в щасті,добрі,
Всі ми дітки маленькі твої.


приспів: