Не вiдпускай

Дарья Черныш
Вiдпусти мене на волю, чуєш
Де квiти дариш i цiлуєш
Де шепiт на вушко так нiжно
Де щастя у твоїих-моїх долонях бiлоснiжно

Забери без зайвих слiв
Не вiдпускай вiд себе
Вiдпусти, лише  подилив,
Але Я i Ти разом, все iнше нам не треба.



менi погано без тебе, але повернутися до тебе теж не можу, дуже сумую за тобою