Махачкала. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Мубаракрай Махачкала,
Гзаф йисар хьана ваз,
Вал чна лап дамахзава
Агалкьунар гзаф хьуй вахъ.

Ц/ийи жезва,вун къвердавай,
Азиз шегьер Махачкала,
Вахъ зурба тир,гьунар хьурай.
Чан чи гуьзел Махачкала.

Вун меркез я Дагъустандин,
Рик/ин пад,я вун инсандин,
Вун рик/ я чи лезги халкьдин.
Диде я вун лезгистандин.