Голос з прекрасного майбутнього

Екатерина Резник
Я особа доволі дивна,
Здається мені,
Захлинаюсь щоночі від щастя
І на мілині.

Тож в очах сьогодення байдужість-
Не до смаку,
Скільки тих в моїм серці кілочків??
А я все не  вмру.

Із майбутнього голос лунає:
-Сенс має буття-
І не лячно, лише невідомо
Чи є в ньому я??

6.4.16