Щастя

Инесса Завялова
               


Вона щаслива, коли він щасливий.
Вона щаслива, коли він її кохає.

Вона щаслива, коли в ньому немає смутку.
Вона щаслива, коли її, любий, літає.

Коли його думка крилата
З небом ранковим надхненно співає.

Коли їх щоденне сонце молиться Богу.
Перехрестя – доля єднає.

Перетнулися - солодко літають.
Не в стаї, одні вони – в єднанні доля.

Щастя, щастя всі його кличуть.
Тільки кожний його по-своєму

Освящає, по-своєму тлумачить.
Одному - це спогади та мрії, другому

Майбутнього кроки, іншому у віконечко
Щасливе ніколи не зазирнути.

Щастя всім би напророчить.
Всіх щастям запрограмувати.

Може, тоді б усі краще жили.
Може, зла в людях назавжди не стало.

Щастя... щастя... нехай течуть його ріки.
Нехай кожний мріє тільки в своє

Віконечко зазирати, щоб своє щастя
Не проквапии, не налякати!