Президенту офшорiв

Олександр Мачула
Це ж треба так свою країну не любити,
де народився, виріс і живеш!
Де народились твоя жінка й діти,
де твоя жадібність не має жодних меж…
Це ж треба люд простий так зневажати,
щоб дома красти, а в офшорах десь ховать,
щоб в очі дивлячись безсовісно брехати,
а в душу бідному народу ще й плювать…
Який же президент ти після цього?
Куди в два роки Україну ти завів?
В який іще офшор ти протоптав дорогу?
Ти радше президент Віргінських островів…

04.04.2016