М й муза

Миранда Риварес
Не залишай мене, не йди, не зараз!
Мій добрий генію, я ще не дописала.
Ще хвильку посиди ти поруч,
Як завжди шепочи думки ліворуч.

Ти - то прекрасне втілення задумки,
Що допоможе віднайти потрібну риму.
Ти - ідеал, частиночка дарунка,
Що допоможе описати все незриме!