Зи лезгистан. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Зи лезгистан,лекьерин макан,
Вун гьамиша чаз аваз хьуй
Ви гьар са кам,са къизил я,
Чи кьилел хьуй михьи цав.

Зи лезгистан,Шарвилидин сес,
Игит рухвайрин я макан,
Чи бубайрин зегьметар я.
Авур ик/а чи лезгистан.

Душманрилай фейид я ам
Кич/е тахьана тур гъиле ваз,
Дявеярни хьайиди я,
Хъсанвилер хьайид туш чаз.

Чаз к/анзава лезги чилел,
Лезгистандал элкъвен лифер
Гьамишанда кьил вине ваз,
Гележегдиз кьуна гъилер.