Голубi озерця

Виктория Гребенюк Роженкова
Очі ясні, голубі  озерця,
А уста із присмаком кориці...
Вся краса твоя, мені до серця,-
Мов водиченька жива в криниці...

Твої вії ніби в птаха крила,
Ти моя красуня білолиця...
Ти для мене найдорожча, мила-
Ти душі моєї чарівниця!

Твої руки ніжні, лебедині,
Русі коси, як в полях пшениця...
Ми тепер навіки вже єдині,
Ти сердЕнька мого таємниця...
02 04 2016 р
Вікторія Р