Про нову мiнералку

Олександр Мачула
Колись водою тільки пиво розбавляли,
а потім розбавлять все більше й більше стали…
Куди ж тепер податись бідному народу,
коли водою розбавляють навіть мінеральну воду?!..

02.04.2016