Досить плескати язиками

Олександр Мачула
Дивуються політики в Європі,
чому агресія Росії все триває.
Давно відомо навіть пересічній попі,
що лиш одних заяв не вистачає.
Вони ніяк не хочуть зрозуміти,
бо попередніх не засвоїли уроків –
агресора можливо зупинити
лиш внаслідок жорстких реальних кроків.
Стурбованістю ж їх уже по-горло ситі,
її нам вистачить на кілька сотень років…

01.04.2016