Буде пишним каравай

Наталья Люшневская
На ланах пшениці стиглі,
Комбайнери миті ждуть:
Сонце з"їсть тумани сині -
І комбайни рушать в путь!

Ген працюють вже комбайни -
Обмолочують зерно!
Скільки глянь - до небокраю!
Гнеться колосом стебло!

Зерна вистигли добірні -
Буде пишним каравай!
Птиці корм, фураж скотині -
Бог дав гарний урожай!

А зерно в собі вмістило
Піт людський і міць землі,
В світлі сонячнім дозріло -
Караваєм на столі!