Все зм ню ться

Миранда Риварес
Доторкнися до струни душі,

Залиши на ній відбиток свого серця.

Трошки почекай і відпусти

Почуття,які назавжди мертві!


Відчини вікно і вилий сльози,

Що збиралися весь рік у твоїх Очах.

Хай побаче небо нову прозу,

Про яку ніхто чути не хоче .


Видали той номер з телефону,

Викинь всі листи до того тіла.

Адже зараз вже ніщо не зміниш

Якби сильно цього не хотіла.


Ти дала людині зайвий другий шанс,

Він не зміг ним скористатись вдало.

Може справді просто не зумів

Проявити почуття яскраво.


Відпусти, і стане тобі легше,

Адже вас нічого не пов'яже.

Ви пройшли ту путь, що дана зверху,

Та не в тих ролях...

Будь-хто розкаже,

Що знайдете кожен своє щастя.

Але трохи згодом, в іншій казці.