Блакитн оч

Миранда Риварес
Блакитні очі -
Як два васильки в саду.
Приходь щоночі -
Не бачу без тебе сну.

Коли подивлюсь у них,
Як в океану блакить.
Затримує подих,
Неначе хтось зтиснув і грубо сказав: "Терпіть! "

Дивись на мене
І погляду не відводь.
Краплинки неба -

така собі прохолодь...