Кохана

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти жінка моя чарівна,
Кохана, дружина, і мати!
Ти в світі єдина одна,
Яку я бажаю кохати!

Для мене ти будні й свята,
Приправа з солодкого перцю...
Ти жінка від, Бога, й свята,
Та радість єдина у серці!

Любов, що живе у душі,-
Для тебе, кохана, тримаю...
Жовтіють уже  спориші,
Та я тебе досі кохаю!
31 03 2016 р
Вікторія Р