Хвиля хмар

Оксана Майданська
    Із-за високих горів місяць випливає,
    На небі яркі зорі хмарами скриває.
    А місяць на воді тече у гірських хвилях,
    По річці Прут, в Дунай і в Чорне море упадає.
        30.03.16.     О.М.