Закохан сть

Миранда Риварес
Ненавиджу це почуття,та водночАс чекаю,

Закоханість- це мить палкА в житті.

Щоразу ти гадаєш,що в останнє,

Та доля плутає і робить навпаки .



Чекаєш зустрічі ,як та мала дитина

Чекає у садку своїх батьків,

А коли бачиш погляд - потопаєш ,

У ньому розчиняєшся без слів.


А потім голос його лине ,

Наче пісня: такий приємний,ніжний і чуткий,

Втрачаєш ти тоді останній розум ,

І думаєш: "Чом ти такий?"



Та відповідь лунає дуже швидко,

Що з часом зрозумієш ти сама,

Якби тобі не було в житті бридко,

То друга кращого, ніж він - нема.


Що значить закохатись в друга?

На один бік історія проста:

Ви спілкувались дуже тісно, цього досить.

Хоча і ти ,далеко не дурна.



Постійно думаєш про це,

І вдень, і внОчі,що це не правильно ,як не крути,

Та щойно згадуєш ти ці блакитні очі-

Ти розумієш,що нікуди не втікти.