Вчися сину

Виктория Гребенюк Роженкова
Рідну матір й Батьківщину,
Захищати вчися сину.
З малих літ роби добро,
Як, Тарас, люби Дніпро!

Щоб пишались ми тобою,
І стрічали всі юрбою...
Все цінуй, живи у мирі,-
Щоб слова були всі щирі.

Хата рідна, сад, поля,
Все це є твоя земля!
Щастя нам усім по вінця,
Гарну долю українцям!
29 03 2016 р
Вікторія Р