Гарна, незалежна, калинова!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ми повинні відстоЯти всі права,
Українське слово, рідну мову!
Ненька наша щоб в віках була жива,-
Гарна, незалежна, калинова!

Попри все прогнати ворогів,
Із землі, що славилась роками!
Кожну мить з зелених яворів,
Щоб сіяло сонечко над нами!
29 03 2016 р
Вікторія Р