про поцiлунок

Иван Славко
І не ускладнюй: поцілунок двох,
се те складне, що складеність дає,
у тім роздвої, і у тім прощанні
тут поділом - цей золотавий Бог,
заповідаючий до ласки і двобою.
тут поділом, лишень недоторк вуст
а доторк - хоч на мить світів єднання!
І миті всіх миттєвостей з тобою...