Очищу дiм, i викину з душi...

Мила Кирилюк
Очищу дім, і викину з душі
Пусті та непотрібні речі…
Вони якісь для мене вже чужі,
І зайві, гірш за порожнечу.

Образи, відчай і поневіряння…
(Схожі на тару із старих пляшок)
На сміттєзвалище усі страждання!..
І – розчарувань викину мішок!

Звільню свій дім і душу – від тривоги,
Від виснажених, стомлених думок…
Я попросила в Бога допомоги,
Й собі назустріч вже зробила крок.

Навести лад в собі я просто мушу…
Прийде в порядок так й моє життя.
Наповню дім й свою наповню душу –
Свіжим повітрям й чистим почуттям!

29.03.2016