Азь е зи де сэрбэтоаре...

Маргарита Колосова
Азь е зи де сэрбэтоаре , -
Кынтэ , кынтэ , лэутаре :
Букуруте , лумеа маре , -
Ридикаць  май сус пэхаре :

Са нэскут ун бэецел ,
Скумпул , драгул  непоцел .
Ла мулць ань ши сэнэтате .
Друмурь лунжь ши некурмате ,

Склипитоаре - н - черурь стеа . . .
Фие , ДОАМНЕ , войа та :
Креште , Тео , ын белшуг
Феричит , ал веций прунк .

    
 ( Посв. Теодору Круду  23 марта  2016 г. Кишинёв )