Знову...

Дина Пугачёва
Знову о третій - ночі,

моє сновидіння обірване,

в закутках темних хоче

сховатись і кличе мене...

Я його, мов  - дитину, 

прошу :"Мале - не бійся.

Все, що  наснилось - не дійсне.

Очі відкрий  і мине".