Подаруй менi солодкий ранок!

Виктория Гребенюк Роженкова
Я прийду до тебе з сновидінь,
Підкрадусь до милого чола...
Поцілунком ти мене зустрінь,
Я до тебе дуже довго йшла...

Розкажи, як скучив і зрадів,
Ніжні руки миттю простягни.
А чи може мною захворів?..
І тому не йшов у мої сни...

Пристрасно уста мої цілуй,
В нотках ніжності відчуй сопрано...
Ти весняний, теплий вітродуй,
Подаруй мені солодкий ранок!
28 03 2016 р
Вікторія Р