Бабуля полола цибулю

Григоренко Павел Глазков
Бабуля полола цибулю
Й протитанкову міну знайшла.
З ранку вона встала з люлі
І до білого дому її віднесла.

Тихенько на поріг положила
Накрила зверху ганчіркою.
Щоб морда чиясь наступила
І буде сьогодні вечірка...

Не стане сьогодні Кличка ?!
Чи Ляшка сьогодні не стане ?
Та попью я тоді молочка
Коли бум той веселий настане...

А бо Тягнибок вийде палити
Щоб боки свої не тягнути
Він на міну спеціально наступить
Щоб у війні себе не клянути.

Яценюку хай руки відніме
Щоб не зміг рахувати банкноти
Бо в нього вже ноги німіють
Не зачиняються в кишенях ворота.

Порошенко нехай спіткнеться
І вистрибне у нього з карману
Фабрика цукерок "Рошена"
Щоб знав як людей він обманув.

А ще за престолом так гордо
Сивіла Турчінова морда
Як побачив бабусину міну
Й забув як грабувати країну.

Оце вона їх налякала
Що Юлька косу продрімала
А Яник в Росію замився
Та батоном золотим удавився...

Березень 2016