Ягъан тийидай кар

Гулья Мисриханова
 Ягъаз жезвач и кардихъ
Им лап алчахвал хьана.
Вуч делил хьуй а касдихъ
Сулейманан к1вал кана.

Рик1 ч1улав кас ц1ай ягъай
Вичи-вичин къулан фаз.
Авай тушир шаиррин
Акьван гзаф к1валер чаз.

Гьайиф кьванни атанач
Лезги халкьдин ядигар.
Акунар инсандинбур
Хиял ч1уру фендигар.