архив

Мила Льева
я...уява...марення...в твоїй голові.
не допоможе тобі навіть магія ВУДУ,
зрозумій, я прошу тебе, зрозумій,
я твоєю ніколи не буду.

твого бажання замало,
а ще потрібно з моїм рахуватися,
я ж бо тобі зустрічі не обіцяла,
бо її просто не може статися,

ти можеш марити мною,
всі дні... до забуття,
але ми ніколи не будемо з тобою,
зрозумій нарешті, ти ж не дитя?

я... уява...я лише марення...
===================================
я роком є сама...
і я не сперечаюсь...а просто знаю
в твоєму всесвіті мене нама...
в моємо всесвіті тебе немає...
я лише уява....видіння...
викинь з голови все космічне сміття...
бо те, що може бути зі мною,
пишу я сама все своє майбуття...
і ниякі зірки мені не допомога..
я всесвіт сама...
і з тобою у нас різні дороги...
то було марення, а мене
в твоєму всесвіті не було і нема...
тобі ліпше все це просто забути...
бо мене немає і не може бути...

================================
іди...у кожного своя дорога....
не вірю я, що ти любив....
іди...іди за ради бога....
любив?...облиш! не вірю!...
не треба більше слів....