Часточка мене

Кристина Омельчук
Однак, твій подих дороще вітру,
мені на весні, майже літнього.

Я не дарма бродила по світі,
жорстокому світі, шукаючи тебе.

Я чомусь і не злякалася мороку
холодного, безпросвітнього.

Бо десь в тобі, я відчувала,
жевріє часточка мене.

Та частинка, яка так жадає волі,
що запапалить на шляху всю планету,

Поглине сяйвом морок, що так далеко
засів на дні душі.

І залуна на весь світ про вітер
і наше кохання  сонета.

І теплі, довгожданні підуть
перші весняні дощі.