Чи весна..?

Сергей Воронцов
За вікном не дощ, не сніг,
Сіра мряка небуття,
Я сховався, я утік,
І живу немов життям,
Задубілі, крижані
Голі пальці у дерев,
Все завмерло, наче в сні,
І напружене як нерв,
Чи чеканню є кінець?
Знають тільки небеса,
Вже чадІє каганець
Тої надії, що згаса...

--------------- Малютянка, березень 2016