Вечерние стихи

Владимир Остриков
Девочка плакала.
Солнышко падало
За горизонт.

Горе закатное,
Счастье заплатное,
В них ли резон!

Синим по белому
Ранки заделает
Сказочник-сон.

Радость коснется,
Тихо прольется
Лунный неон...