Песня прославления

Ирина Микейлис
Любовь мою
В песне воспою,
Я преклонюсь
Сердцем до земли.
Прими, мой Царь,
Эту песню в дар –
Сладким гимном пусть
Звучит она.
11.08.2006
 
I Love You, Lord!

I love you, Lord,
And I lift my voice
To worship You –
Oh, my soul, rejoice!
Take joy, my King,
In what You hear –
May it be a sweet, sweet sound
In Your ear.