Колискова для тебе

Леонид Валериевич Жмурко
Поцілую тебе перед сном,
побажаю спокійної ночі,
бережи тебе зоряний сонм,
і небесний Всевидючий Отче.

Спи, кохана, як квітка в гаю,
колискову тобі наспіваю
так, як пташка співає в раю,
так, як серцем її відчуваю.

Наспіваю про дивні краї,
де немає «розлуки навіки»,
де світанки стоять золоті
та течуть дивовижнії ріки.

Засинай, як в колисці дитя,
спи, кохана, спокійної ночі.
То Вселюблячий Бог, а не я,
вій торкнувся, цілуючи очі.