ОН не читает моих стихов... укр

Ирина Бондарь Левобережная
ВІН не читає моїх рядків…

Він не читає моїх рядків…
А я молитись його благаю,
В душі надривний почувши спів,
Чужому горю під ніж лягаю
Щитом глибоких душевних слів…

Він – не читає моїх рядків.
Поміж чужого – своє шукає,
У низці сірих похмурих днів
Виттям самотнім себе карає,
Відчувши поклик своїх вовків…

Відчувши поклик своїх вовків –
Ми все крізь призму душі сприймаєм.
Тепла випрошуєм – жебраки,
Торкань та дотиків – вимагаєм
В часи взаємності нетривкі…

І, підійнявши угору ніс,
Ми запах ловим, один-єдиний…
Тієї, справжньої половини,
Яку ховає прадавній ліс.

ID: 650796
11.03.2016