С праздником весны. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Вітаю - зі святом!

Завесніло отам, за обрієм,
Розливається спів синиць.
Промінці – бистрокрилим соколом
В воду падають долілиць,

Розсипаючись сріблом-золотом
У співучих стрічках струмків,
І підсніжники поміж холодом
Сніговим – вже цвітуть стрункі.

Ніжність в душу плюскоче леготом,
Неба синь виграє ясна.
А дівчина кохає легіня,
Бо в душі – назавжди весна.
06.03.2016