Це було...

Лю Нели
Ти чекав, щоб я помінялась,
Але сам не зробив ні кроку
І байдужість  химерно сміялась.
Це було минулого року...

У житті якомусь чужому,
Де я вірила чоловіку.
Повернувся зрадник додому,
Це було минулого віку...


          21.03.2016